خانه پژوهش محله تهرانسر شرقی

بازتاب فعالیت های محلی خانه پژوهش محله تهرانسر شرقی(محله 3 منطقه 21)

خانه پژوهش محله تهرانسر شرقی

بازتاب فعالیت های محلی خانه پژوهش محله تهرانسر شرقی(محله 3 منطقه 21)

دعوت رییس‌ جهاددانشگاهی از خیرین برای مشارکت در فعالیت‌های پژوهشی

به گزارش روابط عمومی سرای محله«تهرانسرشرقی» و به نقل از ایسنا، دکتر حمیدرضا طیبی در ششمین کنگره سرطان پستان که به همت جهاددانشگاهی در بیمارستان امام خمینی (ره) برگزار شد، به تاریخچه فعالیت‌های جهاددانشگاهی در زمینه بیماری «سرطان پستان» اشاره کرد و افزود: تمام تلاشمان آن بوده که تخصص‌های مورد نیاز را برای بیمار در یک مجموعه فراهم کنیم، تاسیس پژوهشکده سرطان پستان در جوار کلینیک‌های موجود نیز به دلیل پرداختن به پژوهش و اهمیت این موضوع بوده است.

وی با تاکید بر نقش زنان در خانواده و تربیت و نگهداری فرزندان، گفت: ابتلای یک مادر به بیماری سرطان پستان، تاثیرات منفی در خانواده و به دنبال آن اجتماع خواهد داشت.

دکتر طیبی گفت: در دوره مدیریت جدید در جهاد دانشگاهی سعی می‌کنم در حد بضاعت خود، به توسعه این پژوهشکده، در بخش‌های پژوهش، تامین‌ نیروهای تخصصی، تامین تجهیزات و فضای مناسب کمک کنم.

رییس جهاددانشگاهی در عین حال تاکید کرد که ایران اسلامی با تلاش و همت متخصصان و محققان خود باید بتواند در تولید دانش سهم مهمی را در دنیا داشته باشد.

دکتر طیبی ادامه داد: البته کارهای پژوهشی نیازمند منابع مالی است. دولت و خیرین باید در این زمینه کمک کنند و بخش خصوصی نیز باید وارد میدان شود.

به گفته رییس جهاد دانشگاهی، با وجود مهاجرت بسیاری از نیروهای متخصص، کشور همچنان از منابع انسانی بسیار غنی برخوردار است، می‌توان در این زمینه برنامه‌ریزی کرد و حتی از آنهایی که مهاجرت کرده‌اند نیز استفاده شود. وجود معادن طبیعی در کنار منابع انسانی غنی حکایت از آن دارد که کشور ما می‌تواند با برنامه‌ریزی به کشوری ثروتمند و پیشرفته در دنیا تبدیل شود. شاید بسیاری از دشمنی‌هایی هم که با ما می‌شود، به همین دلیل است که این موضوع محقق نشود.

به گفته دکتر طیبی، توسعه، محصول یک برنامه‌ریزی جامع، بلندمدت و هماهنگ عمل کردن تمامی نهادهای مرتبط است البته اگر وفاق ملی در کشور وجود نداشته باشد، انجام و تحقق این برنامه‌ریزی امکان‌پذیر نخواهد بود.

وی در خاتمه خاطرنشان کرد: ما در مقابل فرزندانمان با این سئوال جدی مواجه هستیم که چرا دیگران از علم به ثروت رسیده‌اند و ما هنوز نمی‌توانیم؟ در فرصت باقی‌مانده تا افق 1404، باید برای پاسخ به این پرسش تلاش کنیم. به هر حال امیدوارم در این فرصت باقیمانده، با برنامه‌ریزی مناسب شرایطی فراهم شود که کشور را به توسعه مطلوب رسانده و دین‌مان را به شهدای انقلاب ادا کنیم

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.